Малдиви
Малдиви
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 1259 €
*на човек за самолетен билет, трансфер и 6 нощувки

Малдивите са една от най-безопасните дестинации за пътешествие. Островите са кътче на спокойствие, където тишината се нарушава само от ласкавия шум на вълните. На Малдивите през деня можете да наблюдавате фантастичния подводен живот, да идете на риболов или просто да дремете в хамак под сянката на наклонените над водата палми. А вечер ще ви удиви красотата на залеза.


от 1228 €
*Цена на човек за самолетен билет, 7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, трансфери

Малдивите са едно от онези места на Земята, където бихте се връщали отново и отново в търсене на съвършеното спокойствие. Какво Ви очаква на Малдивите? Топли, прозрачни води, безкрайни рифове и срещи с интересни морски обитатели, уединението на бунгалата, незабравими изгреви и залезите.


от 1278 €
Цена на човек за 7 нощувки на съответната база изхранване, самолетни билети и трансфери

Ако искате да избягате от света и да се отдадете на романтика и необятна красота, то вашето място са Малдивите. Въпреки своята изолираност те разполагат с всички удобства, покриващи най-висок стандарт.


от 1016 €
Цена на човек за 7 нощувки на съответната база изхранване, самолетни билети и трансфери

*от 1016 евро - пакетната цена е на човек и включва самолетен билет, трансфер и 7 нощувки на съответната база изхранване:


от 1061 €
*пакетната цена е на човек и включва самолетен билет, трансфер и 7 нощувки на съответната база изхранване

Малдиви – раят на Земята, най-романтичното и отпускащо място на света. Това е едно от кътчетата на Земята, където дъхът ти спира. Онова, което привлича туристите на Малдивите, са слънчевите плажове, кристалните лагуни с разноцветни корали и лазурното море с топли води.


4

от 1124 €
7 нощувки на човек в двойна стая на база полупансион

Плискан от необятната шир на Индийския океан, остров Bandos е блажен свят, далеч от забързания ежедневния живот.